Welkom

Allereerst van harte welkom op de site van mijn bedrijf. Ik hoop dat ik u op deze site een goed beeld kan geven van mijn bedrijf. Sinds de start van mijn bedrijf hebben vele ondernemers de weg naar mijn kantoor weten te vinden. Sommigen van hen zijn eigenaar van een B.V., sommigen hebben er voor gekozen om hun bedrijf als V.O.F. op te starten. Ook heb ik een Stichting in mijn pakket maar verreweg de meeste ondernemers zijn eigenaar van een eenmanszaak eventueel met personeel. Een aantal van deze bedrijven bestond al vele jaren voordat ze bij mij kwamen. Een ander deel van deze bedrijven bevond zich nog in de opstartfase.

Bedrijven hebben altijd baat bij een goede financiële begeleiding

Bedrijven die al langere tijd bestaan maar ook bedrijven die zich nog in de opstartfase bevinden hebben altijd baat bij een goede begeleiding. Zowel op administratief als fiscaal gebied is het prettig wanneer u kunt overleggen met een vertrouwenspersoon. Mijn boekhoud- en administratiekantoor is NOAB-gecertificeerd en daarom bent u bij mij beslist in goede handen! Particulieren kunnen ook bij mij terecht. Voor vele particulieren in de regio verzorg ik de aangifte inkomstenbelasting. Ook kan ik helpen bij het aanvragen van diverse toeslagen.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Mijn uitgangspunt is het opbouwen van een goede harmonieuze relatie met alle cliënten, waarin betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Ik streef naar een langdurige samenwerking zodat ik u administratief en fiscaal kan begeleiden  om uw korte- en lange termijn doelstellingen te verwezenlijken. Ik vind het enorm intrigerend om te zien op welke wijze een ondernemer zijn bedrijf vorm geeft en op welke wijze hij zijn bedrijf laat groeien. De passie die ondernemers hebben voor hun bedrijf en de gedrevenheid die ze hebben om te groeien is voor mij een enorme inspiratiebron. Ik ben er trots op dat al deze ondernemers hun vertrouwen in mij stellen!

Administratiekantoor Nofri is NOAB gecertificeerd, dus u bent verzekerd van een betrouwbare partner met een up-to-date kennis en werkwijze. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.