Eenzaam

Onlangs vroeg mijn moeder mij of het niet eenzaam is, alleen op de Theemsweg werken. Waarschijnlijk dacht de schat dat ik nooit iemand spreek en dat er hier ook nooit iemand langs komt.

Deze week is nog maar 2 dagen oud, maar aan pleziertjes geen gebrek. Sterker nog, verhuizen wordt (weer) een serieuze optie. Terug naar de garage klinkt soms best verleidelijk, maar daarover straks meer. De motivatie om iets te doen is afgelopen donderdag en vrijdag tot een absoluut nul-punt gedaald. Dat heeft er allereerst mee te maken dat het natuurlijk heel erg warm was ineens. Maar ook met het feit dat half Nederland vrij was omdat het Hemelvaartsdag was en de vrijdag daarna, net als ik, ook niemand kennelijk zin had om te werken en er veel mensen een lang weekend lol gepland hadden. Helaas had ik en heb ik best veel werk liggen dus ik besloot om donderdag en vrijdag toch maar te gaan. Eerlijkheid gebied te zeggen dat wanneer de temperatuur het stretcher/e-reader niveau begint te halen er met mij geen land meer te bezeilen valt, dus aan motivatie veel gebrek afgelopen donderdag en vrijdag en vanwege mijn gebrek ben ik beide dagen wel gaan werken, maar toch eerder gestopt dan wenselijk. De stretcher riep heel erg HARD!

Maar goed, maandag start de nieuwe ronde en dus ook de daarbij behorende nieuwe kansen. Not….. Nog steeds het temperatuurniveau dat niet goed is voor mijn motivatie en een vriendin die belde of we de lunch gezamenlijk konden doorbrengen. Dinsdag dan een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Nope…. het begon vandaag met een uitnodiging voor thee bij de buren op mijn werk. Daarna natuurlijk hard aan de slag, maar ja, toen belde er een klant. Hij zat in de auto en was toch in de buurt, dus of ik tijd had voor koffie….. Vervolgens gaat de deurbel en staat mijn werk-buurvrouw op de stoep. Nu hebben we op de Theemsweg nieuwe buren erbij gekregen. Reuze gezellig en omdat mijn werk-buurvrouw en ik wel vaker samen lunchen hadden we de nieuwe werk-buur-dames voorgesteld om dat eens met zijn allen te doen.

Dus…

lunch-clip-art-4TbqB8jTg

Donderdag tussen de middag staat de afspraak gepland.

Ik heb er reuze zin in, lang leve de gezelligheid natuurlijk, maar toch

Soms denk ik met weemoed terug aan de garage, wat was het toen heerlijk rustig in mijn uppie!