In the cloud, over the moon

Hemeltje lief. Ik ben absoluut geen nerd, maar om nu te zeggen dat ik een digibeet ben, dat is ook het andere uiterste. Maar wellicht denkt u daar straks anders over…..

Zoals ik verleden week al schreef heb ik gisteren met 2 collega’s een fotoshoot gehad. Laat ik het anders zeggen, ik heb een fotoshoot ondergaan. Nooit gedacht dat je daar zo moe van kan worden. Ik was gesloopt!

De dame van Fotojenique in Barendrecht heeft ons gisteren alle fotobestanden gezonden. En wel via dropbox, dat is dus in the cloud, so to speak. Het resultaat is echt superleuk geworden. We zijn alle 3 over the moon zoals ze in Engeland zeggen, ofwel we zijn erg blij met het resultaat. Zowel de individuele foto’s als de groepsfoto’s zijn erg leuk geworden.

Gelukkig was de keuze aan foto’s slechts beperkt tot een slordige 1179 fotobestanden. Om de foto’s binnen te kunnen halen moest ik eerst dropbox op mijn computer installeren. Nou, ik kan u zeggen, ik was zeer content met mijzelf. Ik dacht het allemaal redelijk snel door te hebben. Maar ja, omdat er zoveel bestanden waren was de dropbox snel vol. Ook dat wist deze nerd/digibeet zeer handig op te lossen. Vanuit de dropbox een aantal bestanden eruit gegooid. Stefanie had namelijk ook van haarzelf en haar dochter wat foto’s laten maken. Een leuk stel, prachtige dochter/mooie moeder, maar ja, wat moet ik ermee?

Tot vanochtend…… Over de groepsapp die ik met deze dames heb had ik met een lachebekje gezegd dat er zoveel bestanden waren dat ik wat had moeten opschonen. Prompt kwam daarop de vraag van Stefanie of ik dat had verwijderd in de originele map of in mijn map….. Vervolgens kreeg ik een app van Linda dat ze een error kreeg in de dropbox. U voelt hem al aankomen…….. Ik ben bang dat ik een foutje heb gemaakt. Ik ga straks even met Apeldoorn bellen!