Killerheels

Kent u hem nog, de slogan: Veronica komt naar je toe deze zomer? Waarschijnlijk stamt u dan ook uit het stenen tijdperk, net als ik. Toch zette deze slogan mij enige tijd terug wel op het juiste been. Want wat zou het toch leuk zijn: Nofri komt naar u toe deze lente! Vaak genoeg krijg ik vragen die buiten mijn werk om vallen en waar ik niet altijd het antwoord op weet. Soms kan ik wel mensen aan elkaar koppelen en vloeit daar ook iets leuks uit voort. Als we de krachten nu eens samenbundelen kan dat verrassend uitpakken natuurlijk. Want 2 weten meer dan 1, of 1 en 1 is 3 of wel synergie.

Zo kan het komen dat ik vandaag op een nog niet nader te noemen uiterst hippe locatie met 2 uiterst hippe meiden een uiterst hip gesprek aan het voeren was voor een uiterst hip idee. Dat alles onder het mom van uitersten, zeg maar….

Deze middag samen sparren eindigde in een rondleiding op deze kunstzinnige locatie. Beide hippe dames, goed in dansen, zingen enzovoorts bezorgen mij soms wel een gevoel van plattelands country girl. Dat klopt ook wel, natuurlijk. Ik hoopte maar dat aan mij niet gevraagd werd of ik ook nog ergens goed in was. Ik kom niet verder dan dat ik tegenwoordig op paardrijden zit en een moestuin heb.

Maar goed, volgende week een fotoshoot met deze meiden gepland. Behalve dat dat lachen wordt brengt dit voor mij een nieuw probleem met zich mee. Onder het mom van dat we de stoute schoenen aantrekken moet ik deze fotoshoot gaan balanceren op killerheels. Ik heb ze niet eens! Vandaag eerst maar eens de AOV-verzekering naar een hoger plan getild, want ja, de kans dat ik mijn nek ga breken op deze killerheels is groter dan dat ik mijn nek niet breek. Ik loop in huis het liefst op Uggs of crocs. Maar ja, dat is dan weer niet hip. De AOV is geregeld, nu nog de killerheels…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.