Licht aan het eind van de tunnel

Zoals ik al eens eerder heb geschreven begrijp ik absoluut niets van die computerjongens. De keelklanken die er door hen uitgestoten worden doen je vermoeden dat je in de Afrikaanse jungle belandt bent. Zo zal het je maar gebeuren dat je wordt uitgenodigd om bij een klant te gaan lunchen en er ineens een heel scala aan termen op je wordt losgelaten waardoor je behoorlijk de kluts kwijt raakt en met een bonkend hoofd weer op kantoor belandt….. Maar goed, een gevoelig onderwerp werd wel ter sprake gebracht.

Sinds enkele jaren verstuur ik nog wel eens wat folders. Om eerlijk te zeggen: Ze komen mij de strot uit. Wat dat betreft had ik al bedacht dat ik, op marketing gebied, het misschien eens over een andere boeg zou moeten gaan gooien. Met deze gedachten loop ik al enige tijd in de rondte en ik zat al een tijdje te broeden op een lumineus idee. Maar ja, dat idee dat kwam niet echt van de grond. Bovendien, er was net weer een stapel van *&%# folders besteld en die moeten ook nog gelopen worden. Ik ga ze natuurlijk niet weggooien. Overigens heb ik vandaag trouwens ook geleerd dat een folder dan geen folder meer heet, maar een brochure. Tsja, dat bekt natuurlijk veel lekkerder….

Met Roel samen mijn website doorgenomen en van hem enkele opmerkingen gekregen waar meer aandacht aan besteed zou kunnen worden. Met behulp van CEO en CEA, welke SEO en SEA bleken te zijn, is er een boel te optimaliseren. Maar ook qua lay-out van de website valt er nog winst te behalen. Wat blijkt, iemand die op de website komt moet als het ware een tunnel in. In deze tunnel is er dan een eenbaansweg. En die eenbaansweg die gaat mijn kant op. Sorry Roel, dit is mijn vertaling van jouw uitleg. De bedoeling is dan dat er een contactmoment ontstaat, maar dat kan natuurlijk alleen als daar ook de mogelijkheid voor is geschapen.

Omdat ik vooralsnog nog geen contactbutton heb op dit blog moet u het nog even met mijn foto doen. Dan weet u in ieder geval met wie u uw contactmomen_MG_0420t gaat krijgen.

Hoe dan ook, bent u op zoek naar een nieuwe boekhoudster en loopt u in mijn tunnel ….. Ik ben uw licht aan het einde van de tunnel!

En wie weet….. als hier binnenkort een contactbutton staat, dan is Roel mijn licht aan het eind van de tunnel!

Sorry Roel, er staat natuurlijk nog steeds “uncategorised” in de adres balk, maar dat gaat dan binnenkort hopelijk veranderen…