Marketvalue: 1 Kameel.

Recentelijk heb ik een bericht geplaatst op mijn zakelijke facebookpagina waar wel wat reacties op zijn gekomen. Ook collega Dennis belde mij op en deed mij naar aanleiding van dat bericht een zakelijk voorstel. Ik heb hem toen gezegd dat ik daar even over moest denken en nadat ik dat gedaan had heb ik hem enkele dagen later gebeld met mijn negatieve antwoord. Nu is Dennis altijd in voor een grap en een grol dus al snel lagen we gevloerd van het lachen omdat hij concludeerde dat ons huwelijk dus niet doorging en ik hem daarop antwoordde dat ik de ring inderdaad terug ging geven.

Uiteraard was Dennis verleden week ook van de partij op het open huis dat ik gegeven heb naar aanleiding van het verhuizen van mijn kantoor. Mijn moeder was ook aanwezig op het open huis en daarom stelde ik Dennis aan haar voor met de introductie dat Dennis bijna haar schoonzoon was geweest omdat Dennis met mij had willen trouwen. Mijn moeder had natuurlijk gelijk een behoorlijk aantal vraagtekens boven haar hoofd hangen want mijn ex-man liep foto’s te maken, mijn huidige man liep met iedereen een praatje te maken dus op welke manier Dennis in het plaatje paste was haar niet gelijk duidelijk. De enige logische conclusie was dan ook dat Dennis in het verleden een aanzoek had gedaan, waarop Dennis gelijk antwoorde: “Nee, 2 maanden terug!” Waarop ik mijn moeder uitlegde dat Dennis ook nog had gedacht dat ik op het open huis in trouwjurk op hem zou wachten! Mijn moeder had natuurlijk snel door dat dit allemaal een grote grap was vooral ook omdat Dennis en ik behoorlijk moesten lachen om haar verwarring. Toch raakte ik ergens tussen haar verwarring en het moment waarop mijn man de spreekkamer binnen liep de regie van dit alles volledig kwijt!

Mijn man was erg blij Dennis te zien en vroeg verheugd aan Dennis: “Zo, dus jij wilde met mijn vrouw trouwen? Nou, doe dan maar een openingsbod!” Dennis bood aan daar later op terug te komen omdat hij er even over moest denken.

Het bod van Dennis kwam per mail, ik heb het doorgespeeld naar mijn man. Deze heeft het bod afgewezen en is in afwachting van een nieuw bod.

Ik zal u het bod niet onthouden, mijn marketvalue is

kameel27