Wie zijn we

Mijn naam is Wanda de Schrijver-Vreugdenhil en ik ben de drijvende kracht achter Administratiekantoor Nofri. Mijn bedrijf is vernoemd naar mijn 2 mechelse herders Nora en Frida. Verder ben ik moeder van Lenneke en Hugo en de vrouw van Kees. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, te koken en te borduren. Verder ben ik een enorme liefhebber van de zon en de zomer en heb ik een intense hekel aan sneeuw en ijzel en de winter.

Sinds de start in april 2009 groeit mijn bedrijf gestaag. De groei is mede te danken aan een zeer trouwe klantenkring waarmee ik in de loop van de tijd een hechte relatie heb opgebouwd.

Wanneer u één persoon zoekt die alles voor u doet, van het inboeken van uw administratie tot het opstellen van uw jaarrekening en het indienen van de belastingaangiften. Die al uw vragen beantwoordt en pas tevreden is als u ook tevreden bent. Eén persoon die niet alleen in vaktermen spreekt maar die deze vaktermen vertaalt in een voor u begrijpelijke uitleg. Eén persoon die voor u klaar staat en met u meedenkt. Als dit is wat u zoekt bij een boekhouder dan is het nu tijd om de telefoon te pakken!

Bij deze wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Monique Janse, ik ben 50 jaar en vanaf 1 mei 2017 in dienst bij Administratiekantoor Nofri. Ik ben getrouwd met Marco en heb 1 zoon Davey. Ik hou er van om lekker te sporten en ik loop graag hard daarnaast ga 1 keer in de week naar de gym. Ik kijk er naar uit om aan de slag te kunnen en met Wanda te mogen samenwerken. Misschien zien we elkaar op kantoor en anders hoop ik u van dienst te kunnen zijn via de telefoon.

Mijn naam is Donald von Muikenshof. Ik ben een zwarte Duitse herder en geboren op 28 september 2016 en vanaf 11 november 2016 kom ik de nodige ondersteuning bieden op het gebied van kantoor-, woonhuis- en persoonsbeveiliging. Ik heb nog heel veel te leren, maar omdat mijn voorouders allemaal goed getrainde politie- en IPO-honden zijn, denk ik dat de kunsten die ik bij Wanda moet gaan vertonen voor mij een fluitje van een cent zullen zijn.

Ik vind het leuk om iedereen te ontmoeten en ik zal mijn uiterste best doen om mij goed te gedragen!