Testimonials


“NOFRI is voor mij het ideale Administratiekantoor om mee samen te werken. Wanda de Schrijver (eigenaresse) is zeer meedenkend, oplossingsgericht, eerlijk, altijd bereikbaar, duidelijke communicatie en het belangrijkste is; zeer betrouwbaar! O ja voordat ik het vergeet; Er staat altijd lekkere koffie klaar. Wat ik ook belangrijk vind is dat Wanda de Schrijver probeert om belastingtechnische situaties in begrijpelijke taal uit te leggen. Ik werk nu 3 jaar samen met Administratiekantoor Nofri en tot nu toe is mij dit zeer goed bevallen en ik ben altijd heel goed geholpen.”

logo_tankconCihangir Pekkan / Managing Director Tankcon


“Gedurende 3 jaar verzorgd Administratiekantoor Nofri  mijn administratie en belastingaangiften. Mede door het prettige en persoonlijke contact met Wanda én haar expertise op haar vakgebied ben ik uitermate tevreden over haar diensten.”
LIN! logo DEF -PMS

Linda van der Meer – LIN! Grafisch Ontwerplogo_EefStuip“Door de persoonlijke aandacht en  haar kennis van zaken weten wij dat we over onze boekhouding geen zorgen hoeven te hebben.”

Eef Stuip – Machine onderhouds- en reparatiebedrijf


“Sinds een aantal jaar verzorgt Wanda nu mijn boekhouding. Ze doet dit naar volle tevredenheid. Wanneer ik langs wil komen om iets te bespreken maakt ze altijd tijd voor mij vrij. Ze denkt goed met mij mee en gaat discreet om met vertrouwelijke kwesties. Ik heb bij Wanda een vaste prijsafspraak voor het invoeren van de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften. Ik heb van Wanda nog nooit een meerwerkrekening gehad wanneer ik haar wilde spreken voor andere dingen. Ik vind Wanda zeer integer en kan haar van harte aanbevelen!”Drukwerk

Nico Terlouw – TapService Zuid West Nederland


“Administratiekantoor Nofri betekent voor mij: 
100% toewijding
logo_Archimedes100% loslaten
100% meedenken
100% passie
en ik kan het weten want ik ben met Wanda getrouwd.”

Kees de Schrijver – Archimedes Constructies


“Sinds circa 2 jaar wordt mijn belastingadministratie gedaan door administratiekantoor Nofri. Ik ben hier bijzonder tevreden over. Niet alleen het administratieve gedeelte is goed verzorgd, maar ook eventuele vragen worden snel opgepakt en beantwoord. Kortom geen spijt van mijn overstap naar deze boekhouder.”

Wim te Selle  –  RO Juridisch Advies